Jinak predpoved nevypada zas tak zle a norove se celkem trefujou:
 Jinak predpoved nevypada zas tak zle a norove se celkem trefujou: 

Pri cene cestovnich plynovych horaku a plyn. lahvicek sem sel do vrtule a zapatral na pude,nasel lihovy varic z meho detstvi (3 plechy snejtovany k sobe) a v nejblizsim army shopu koupil lihove tablety,jako bonus sem dostal 20min vypraveni zazitku prodavace, ktery je clenem aktivnich zaloh
 Pri cene cestovnich plynovych horaku a plyn. lahvicek sem sel do vrtule a zapatral na pude,nasel lihovy varic z meho detstvi (3 plechy snejtovany k sobe) a v nejblizsim army shopu koupil lihove tablety,jako bonus sem dostal 20min vypraveni zazitku prodavace, ktery je clenem aktivnich zaloh 

,jen mi to nedalo a přibalil jsem 5l kanystr benzínu pro klid duše,holt mám nádrž jen na 5,5l ...
 ,jen mi to nedalo a přibalil jsem 5l kanystr benzínu pro klid duše,holt mám nádrž jen na 5,5l ...

tvoje foto ma pobavilo, ale to asi nejdes s tym turistickym batohom robit serpu do alp ze nie ?
 tvoje foto ma pobavilo, ale to asi nejdes s tym turistickym batohom robit serpu do alp ze nie ?   Z praxe ti mozem povedat, ze naozaj blbosti nebrat, zbytocne moc oblecenia detto, ked je najhorsie, obchody su vsade, ved su to len styri dni. A kedy uz naozaj startujete vlastne hosi, v kazdom pripade ja vam zelam jedine, a to prijemne pocasie.
 Z praxe ti mozem povedat, ze naozaj blbosti nebrat, zbytocne moc oblecenia detto, ked je najhorsie, obchody su vsade, ved su to len styri dni. A kedy uz naozaj startujete vlastne hosi, v kazdom pripade ja vam zelam jedine, a to prijemne pocasie. BrAtKov FOTO ALBUM / BrAtKove vyjazdy a vypravy / Bratislava a okolie na poslednú chvíľu
 BrAtKov FOTO ALBUM / BrAtKove vyjazdy a vypravy / Bratislava a okolie na poslednú chvíľu

BrAtKov FOTO ALBUM / BrAtKove vyjazdy a vypravy / Bratislava a okolie na poslednú chvíľu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník