V neděli jsme byli vyzkoušet dvě vodní hračky. Sea Doo Bombardier (motor Rotax 150 koní) a Yamahu (1OO koní). Pokud bude zájem, tak někdy o víkendu připravíme něco i pro vás.
http://funtom.rajce.idnes.cz/11.05.22._ ... im_skutru/

Jinak místa k ježdění jsou samozřejmě určená.
 Jinak místa k ježdění jsou samozřejmě určená.

jaká by byla cena za svezení .. cca 5min by mi stačilo (nikdy sem natom neseděl) ...
 jaká by byla cena za svezení .. cca 5min by mi stačilo (nikdy sem natom neseděl) ...  spíš bych se jukal a natáčel ......
 spíš bych se jukal a natáčel ...... 
  vypadá to dost lákavě ...
 vypadá to dost lákavě ...  
  to vypadá jako unás v lysé nad labem .. .... na laby ...
  to vypadá jako unás v lysé nad labem .. .... na laby ... 

jinač určitě by jsme byly 2
  jinač určitě by jsme byly 2   a umě by se přijela možná juknout i maminka s rodinkou ... jak že to jezdí ...
  a umě by se přijela možná juknout i maminka s rodinkou ... jak že to jezdí ...  hold to mám 4km takže není problém .... jen mi napiš do zpráv kdy zas dete blbnout ...
  hold to mám 4km takže není problém .... jen mi napiš do zpráv kdy zas dete blbnout ...  rád dojedu
 rád dojedu  (4km i na kole .. xD)
  (4km i na kole .. xD)

.seděl jsem na tom v neděli poprvé v životě,a popravdě když jsem viděl Macína,jakožto majitele,jak na tom lítá,tak jsem z toho měl dost vítr.nejdřív jsem se svezl jako batůžek
 .seděl jsem na tom v neděli poprvé v životě,a popravdě když jsem viděl Macína,jakožto majitele,jak na tom lítá,tak jsem z toho měl dost vítr.nejdřív jsem se svezl jako batůžek  ,pak jsme se mimochodem vyklopili,a pak jsem vyrazil sám.prvních pár minut to bylo takový ošahávání,zkoušení,protože například bez plynu to nezatáčí..no ale pak už to bylo v pohodě,a jak píše Funtom,je to fakt adrenalin,a neskutečná zábava,i když ne zrovna levná.takže i když jsem z toho měl ze začátku pěknej vítr,tak nakonec jsem měl vítr už jen ve vlasech,vlastně na hlavě,vlasy nemám...
 ,pak jsme se mimochodem vyklopili,a pak jsem vyrazil sám.prvních pár minut to bylo takový ošahávání,zkoušení,protože například bez plynu to nezatáčí..no ale pak už to bylo v pohodě,a jak píše Funtom,je to fakt adrenalin,a neskutečná zábava,i když ne zrovna levná.takže i když jsem z toho měl ze začátku pěknej vítr,tak nakonec jsem měl vítr už jen ve vlasech,vlastně na hlavě,vlasy nemám... 

kolik by byla cena v +- 3 lidech  + moje lovení pod mostem .. xD xD
  kolik by byla cena v +- 3 lidech  + moje lovení pod mostem .. xD xD

Na ceně pracujeme, neboj, to co za to chtěj u moře to fakt nebude. Jinak těch deset minut bude asi optimální, jinak by jste taky nemuseli udržet oje od svých strojů...
  Na ceně pracujeme, neboj, to co za to chtěj u moře to fakt nebude. Jinak těch deset minut bude asi optimální, jinak by jste taky nemuseli udržet oje od svých strojů...  

jinak natěšenost .. jestli to bude za nějakej slušnej peníz tak dotoho jdu
  jinak natěšenost .. jestli to bude za nějakej slušnej peníz tak dotoho jdu  minimálně bych přišel ( nebo přijel na kole ) pokecat ...
  minimálně bych přišel ( nebo přijel na kole ) pokecat ...  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků