U nas bohuzel SDA-CIA neuvadi prodeje moto dle modelu, ale jen znacky
https://www.sda-cia.cz/repositoryfile?i ... 9077&rnd=1

wilda3 píše:Forester: ano myslim, tedy vlastne z osobni zkusenosti vim, ze bezne cinani odesilaji behem par dni... o dobe dodani jsem nepsal, ta je samozrejme ruzna. Tento cinanek si dava na cas, a me je take celkem jedno, kdy to dostanu, jen jsem napsal svou zkusenost s timto prodejcem. A neodeslani ani po 11 dnech mi proste prijde dost. A ani nepotrebuji, abys na tento muj prispevek reagoval, je zbytecne toto tema zaplevelovat podobnymi reakcemi.
Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

. Ja Forzu koupil nakonec v cerne barve, ikdyz jsem chtel taky modrou, ale modra na podzim 2018 nebyla zrovna k mani, tak jsem se nechal zlakat original klasickym kufrem Honda 35 l. zdarma, a to zpetne hodnotim jako chybu (139000,- i s kufrem). Cerna se mi nakonec taky libi a zvykl jsem si na ni, ale to vecne vytahovani a hledani klicku, kdyz vis, ze mohl byt kufr bezklickovy a navic vetsi, me stve, a mel jsem tenkrat radeji 10 tis. prihodit (parkrat uz by se vetsi hodil). Ale zatim nejsem ve stavu, kdybych chtel dat nesmyslnych 20 tis. za ten kufr samostatne (jestli teda stale plati tato cena...).

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník