Sensormet Praha

Prodejci skútrů, příslušenství, servisy... Hodnocení jejich šlužeb očima zákazníků.
Pravidla fóra
Před tím, než vytvoříte nové téma, zkontrolujte prosím, zda-li není již téma o této firmě vytvořeno. V takovém případě prosím nezakládejte nové téma, ale napiště svůj příspěvek v založeném tématu.

Postovat komerční prezentace firem je v tomto topicu zakázáno! Pro tento druh prezentace prosím využijte naše specializované téma.

Sensormet Praha

Příspěvekod quicksilver.xx » 02 bře 2011, 08:56

Ahoj, rád bych přidal hodnocení firmy Sensormet ( www.sensormet.cz).
V lednu se mi vyskytla chyba na interkomu Starcom1 digital. Původně jsem si myslel, že je chyba jen v napájení interkomu, ale po přeměření napětí bylo jasné, že je porucha přímo v jednotce interkomu. Hledal jsem na internetu, kdo vlastně tyto přístroje prodává a narazil jsem na Sensormet. Zavolal jsem do jejich firmy, kde mi ochotná paní Eva Edwards sdělila, že pokud to bude banalita, jsou schopni opravit jednotku přímo v Praze. Po týdnu mi volala, že jednotku nedokáží opravit a že ji zašlou k výrobci do Anglie. Náklady na opravu že upřesní až po odhalení závady. Trvalo to asi 14 dní, než mi přišel email, že Starkom je opravený a je na cestě z Anglie. Z prahy mi ho zaslali pomocí GLS a já už ho mám opět funkční doma. A teď to podstatné - cena za opravu. NIC. Musel jsem alespoň požádat o fakturu, že zaplatím alespoň náklady na dopravu. Tak prý mi zašlou fakturu na 200kč :D . Upozorňuji, že interkom už nebyl v záruce a zřejmě nebyl kupován ani u firmy Sensormet.
Za sebe mohu firmu Sensormet vřele doporučit! :wink:

Míra
Honda VFR800X Crossrunner
Uživatelský avatar
quicksilver.xx

250+
 
Reputace: 0
Příspěvky: 332
Registrován: 01 kvě 2010, 21:51
Bydliště: Klatovy
Skútr / moto: Burgman 650 K8 Executive
Tuning / úpravy: Garmin Zumo 550, Starcom1 Digital + PMR, Givi Maxia,

Zpět na Hodnocení firem a jejich služeb

 
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron