RV moto - Klabava u Rokycan

Prodejci skútrů, příslušenství, servisy... Hodnocení jejich šlužeb očima zákazníků.
Pravidla fóra
Před tím, než vytvoříte nové téma, zkontrolujte prosím, zda-li není již téma o této firmě vytvořeno. V takovém případě prosím nezakládejte nové téma, ale napiště svůj příspěvek v založeném tématu.

Postovat komerční prezentace firem je v tomto topicu zakázáno! Pro tento druh prezentace prosím využijte naše specializované téma.

RV moto - Klabava u Rokycan

Příspěvekod Pickwick » 23 lis 2011, 14:23

Nedá mi to abych po dnešním posledním tel rozhovoru s pánem z této firmy nenapsal svoji zkušenost..

Koupil jsem od nich Majesty z důvodu že je to firma s vlastní prodejnou a servisem a tudíž jsem předpokládal že jsou to odborníci...Sice jejich "výprodejová" cena byla o něco vyšší než jinde, ale zato měl být scoot po celkové ODBORNÉ SERVISNÍ kontrole a dostal jsem v předávacím protokole co je vše nové...

Při zkušební jízdě jsem zjistil drobnosti typu nejde světelná houkačka, opravdu hodně tuhý přepínač směrovek - odstraněno bez problému před předáním...Horší bylo že se zdála při rozjezdech "utahaná" tak mi bylo sděleno že to bude kontrastní pružinou a že do předání bude nová. Pak jsem ještě zjistil že řemen co měl být nový je pouze po kontrole...Nevadí přislíben nový i s kontrastkou..Bohužel nebyl na skladě do data předání a protože jsem nechtěl jet 100km zpátky do servisu nechal jsem si díly poslat poštou s tím že si to nechám udělat v Praze. Bohužel navíc po pár dnech ježdění se lenost o dost zhoršila a objevilo se takové cukání a yamajda chudinka při rozjezdu celá drnčela než se rozjela... při nastartování studeného motoru se klepal i kufr jak drahej pes.. :cry: Bylo mi doporučeno když nechci jet k nim ať jedu do Yamahy kde mají kvalitní servis... :? Udělal jsem to a tady přišlo to pravé zklamání. Zaplatil jsem 800,- aby zjistili že zaslaná kontrastka nelze namontovat :!: , protože nepasuje a řemen měl taky jiný rozměr ten ale nakonec šel použít...k uvedenému klepání bylo řečeno že je hodně vyjeté vário a že s tím nelze nic udělat... za ty prachy nic moc :evil: Zde mám poznatek asi takový že za ne úplně malé peníze vám prohodí originál díly kus za kus...nic víc čekat asi nelze..že by je napadlo hledat problém v gramáži válečků?Ani omylem..šup kup si nový vário...

Nakonec jsem jel do soukr servisu což jsem měl udělat hned :!: A tam mi mimo jiné rovnou doporučili dát nové válečky!Povídám jsou nové! Tak je převážili a nejen že byli těžší ale navíc fakt shitový takže se drolily a zasekávaly...
Koupil jsem nové se správnou gramáží od Malossi, SPRÁVNOU kontrastku a teď to jezdí jak z praku!!

A perla nakonec... když jsem volal prodejci a vylíčil že od nich ty díly jsou na houby a že jsem si to musel stejně nakonec koupit sám včetně SHIT válečků, mi pán řekl že děkuje za info že je to pro něj zajímavá zkušenost do budoucna :!: :idea: A co prý pro mě může udělat..když jsem mu řekl jestli mi uhradí ty nakoupené díly co jsem měl mít od nich (o práci jsem raději nemluvil) řekl že to se asi nedohodneme....Nic jiného jsem bohužel nečekal..

Takže poučení z toho mám : nevěř neprověřeným prodejnám ani s vlastním servisem a raději koupit levněji a rovnou si sám udělat údržbu aspoň mám jistotu co je tam za díly :!: :!: :!: Takže za mě firma "RV moto" už nikdy...nehodlám sponzorovat jejich systém pokus omyl.....na jeden scoot těch chybek bylo až moc...
Naposledy upravil Pickwick dne 23 lis 2011, 14:53, celkově upraveno 1
Taky jezdím ještě na :
Merida Mission HFS 3000-D ....jo fakt je to kolo :o
KOSTKA UNI CLASSIC...jo fakt je to koloběžka :o
Uživatelský avatar
Pickwick

100+
 
Reputace: 0
Příspěvky: 197
Registrován: 12 srp 2011, 12:20
Bydliště: PRAHA 9
Skútr / moto: Yamaha Majesty 400 r.v.2007

Re: RV moto - Klabava u Rokycan

Příspěvekod Winterwolf » 23 lis 2011, 14:46

Bohuzel mam podobnou zkusenost sice ne s touto firmou ,ale se soukromym prodejcem

Podle rad znalejsich sjem koupil skutra koupeneho v CZ se servisni knizkou za o dost vyssi cenu nez ojetina z italie.

Jake bylo me prekvapeni kdyz mi v Yamaze rekli ze ano serviska je vedena u nich,ale remen, valecky a spojka jsou puvodni protoze si majitel nepral vymenu..... Na muj dotaz jak muzou dat na takovou servisni kontrolu razitko mi jen pokrcil ramena. Sice me tesi ze mam poctivych 30 000km ,ale musel jsem udelat stejny servis jako kdybych koupil italskou vrazdu s 60 000km :roll: mozna ze tam uz bylo vse vymenene aby to odpovidalo tachometrovym 15 000km :twisted:

No chybami se clovek uci a ja vim ze pristi skutr si dovezu bud sam a nebo koupim novy 8)
Lukas
EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180

Honda SH300i
Obrázek
Uživatelský avatar
Winterwolf

Moderátor
 
Reputace: 197
Příspěvky: 2901
Registrován: 11 dub 2010, 20:13
Bydliště: Praha
Skútr / moto: Honda SH300i /Honda PCX 125
Tuning / úpravy: Vyhrivane hefty, deka, a jeste par dalsich...

Re: RV moto - Klabava u Rokycan

Příspěvekod oldik » 23 lis 2011, 20:47

Mazec, oba dva příspěvky, hlavně ta serviska, fakt dobrý.
objem ničím nenahradíš :-)
DL 650 V-strom K5, X9 500 Evo - prodáno
oldik

500+
 
Reputace: 1
Příspěvky: 643
Registrován: 05 dub 2010, 14:41
Bydliště: Brno-venkov

Re: RV moto - Klabava u Rokycan

Příspěvekod Dom999 » 01 pro 2011, 22:47

¨to chce pokud už mají ten servis se s nima domluvit tak že skůtra si koupíš nebudeš mlouvat o ceně ale že chceš aby ho před tebou rozebraly a ukázaly ti ty nový věci.
Maxon Obrázek
Majesty Obrázek
Uživatelský avatar
Dom999

1500+
 
Reputace: 0
Příspěvky: 1847
Registrován: 04 kvě 2009, 22:53
Bydliště: Tábor
Skútr / moto: V-strom 650
Tuning / úpravy: Jen uzitecny veci (kufry,plexi...) a filtr kn.

Re: RV moto - Klabava u Rokycan

Příspěvekod Pickwick » 02 pro 2011, 08:20

Jenže v tomhle případě by to nebylo nic platné, válečky byli nové ale nevyhovující gramáž a nejhorší kvalita...jak jsem už psal..kdybych raději koupil o 6tis levněji tak jsem si za ten rozdíl koupil komplet nový vario a nemusel nic řešit..spoléhat na to že ti tam servis dá kvalitní dražší díly už vážně nebudu...a namontovanej díl už nepoznám ani od koho je natož kvalitu.
Taky jezdím ještě na :
Merida Mission HFS 3000-D ....jo fakt je to kolo :o
KOSTKA UNI CLASSIC...jo fakt je to koloběžka :o
Uživatelský avatar
Pickwick

100+
 
Reputace: 0
Příspěvky: 197
Registrován: 12 srp 2011, 12:20
Bydliště: PRAHA 9
Skútr / moto: Yamaha Majesty 400 r.v.2007

Re: RV moto - Klabava u Rokycan

Příspěvekod nedory » 02 pro 2011, 11:22

jenže takoví prodejci pak ovlivňují názor všech kupujících na jediný možný: kdokoli prodává je šmejd, který chce jen vydělat a prodat naleštěný střep za cenu perfektního stroje.

Osobně bych si nedovolil kupujícímu lhát abych ho ošidil a vydělal. Já když teď nabízím svůj stroj k prodeji, tak ke mě budou všichni kupci přistupovat apriori s podezřením, že serviska je koupená na aukru, razítko z brambory atd. - a nemůžu se jim divit, zkušenosti budou mít většinou špatné. Sám jsem na tom stejně, bohužel.
Argumenty mohou dojít, munice nikoli Konfucius
Uživatelský avatar
nedory

750+
 
Reputace: 25
Příspěvky: 751
Registrován: 27 pro 2010, 11:49
Bydliště: Polná
Skútr / moto: Aprilia Mana 850


Zpět na Hodnocení firem a jejich služeb

 
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron