11 lis 2015, 09:01
11 lis 2015, 10:23

11 lis 2015, 10:41

11 lis 2015, 11:09

11 lis 2015, 14:50

BOMBA
 BOMBA  

. Tam se teprve předpis kroutíííííííííí
 . Tam se teprve předpis kroutíííííííííí11 lis 2015, 15:57
 Já to myslel v kontextu mého příspěvku, kdy jsem tenkrát sám sobě odpustil výšlap na Poledník, protože i kdybych se svléknul, šel bych ve slipech, tričku a kanadách.
  Já to myslel v kontextu mého příspěvku, kdy jsem tenkrát sám sobě odpustil výšlap na Poledník, protože i kdybych se svléknul, šel bych ve slipech, tričku a kanadách.  

11 lis 2015, 19:26

14 lis 2015, 20:06
 .
.

16 lis 2015, 09:06

16 lis 2015, 09:50

19 lis 2015, 10:15

20 lis 2015, 10:15
 Zní to jako blbost, ale to co já jsem schopnej si užít na kole nikdy ten upocenej a zadejchanej cyklista nemůže na klasickém kole poznat a tím nechci nikoho urazit
  Zní to jako blbost, ale to co já jsem schopnej si užít na kole nikdy ten upocenej a zadejchanej cyklista nemůže na klasickém kole poznat a tím nechci nikoho urazit   
 20 lis 2015, 11:27

20 lis 2015, 12:16
 Když by si jel s někým, kdo má klasické kolo a držel jeho tempo, tak by se s přípomocí na displeji upřepínal, aby si jednou nejel rychleji a podruhé zas nestíhal ...
  Když by si jel s někým, kdo má klasické kolo a držel jeho tempo, tak by se s přípomocí na displeji upřepínal, aby si jednou nejel rychleji a podruhé zas nestíhal ...

22 lis 2015, 14:26
 . A to kolo se středovým pohonem, tak to je opravdu špičková technická lahůdka pro fajnšmekry, trochu také sleduji, kam se ubírá vývoj, ale spíš z technické zvědavosti a zájmu o cykloturistiku. ALE není to nic pro pravověrné cyklisty, protože nám nejde primárně o to někam dojet, ale o to dojet tam vlastními silami. To je potom droga na celý život
 . A to kolo se středovým pohonem, tak to je opravdu špičková technická lahůdka pro fajnšmekry, trochu také sleduji, kam se ubírá vývoj, ale spíš z technické zvědavosti a zájmu o cykloturistiku. ALE není to nic pro pravověrné cyklisty, protože nám nejde primárně o to někam dojet, ale o to dojet tam vlastními silami. To je potom droga na celý život   . Když jsem před časem zkoušel ekolo, tak jediným mým pocitem a výsledem byla větší rychlost a delší dojezd při vynaložení stejné námahy, protože samozřejmě i na ekole ze mě vylezl stejný výkon podle aktuální fyzičky, jinak by mě to nebavilo, takže nepodstatný zisk
. Když jsem před časem zkoušel ekolo, tak jediným mým pocitem a výsledem byla větší rychlost a delší dojezd při vynaložení stejné námahy, protože samozřejmě i na ekole ze mě vylezl stejný výkon podle aktuální fyzičky, jinak by mě to nebavilo, takže nepodstatný zisk   . Když jsem se opovážil zasondovat aspoň u ženy, se kterou máme cykloturistiku jako společného koníčka, tak mi naštvaně odsekla, že ještě není žádná stará baba aby na to šlapání nestačila sama
. Když jsem se opovážil zasondovat aspoň u ženy, se kterou máme cykloturistiku jako společného koníčka, tak mi naštvaně odsekla, že ještě není žádná stará baba aby na to šlapání nestačila sama   

. Tož asi tak
 . Tož asi tak